Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van szexuális bakancslistád, és ha van mi az?
Figyelt kérdés
#szexuális bakancslista
2023. ápr. 21. 10:24
1/21 anonim válasza:
Nincs összeírva, de van még pár dolog amit szívesen átélnék, viszont a feleségemmel ennek az esélye konvergál a nullához.
2/21 anonim válasza:
középsulis szexrabszolga szub lány(ok) hosszútávon
45/F
4/21 anonim válasza:
Nekem csak 1 lenne egy fiatal lány aki popsiba imádja de ez kb .olyan mint a lotto nyeremény!
5/21 anonim válasza:
4-es nem ritka én ilyen vagyok, bár már annyira nem fiatal 26, és leszbikus. Nem tudom amúgy férfiakat miért izgatja ez ennyire, nőket megértem mert teljesen más érzés, ferfiaknak meg azt gondolom hogy max szűkebb érzés lehet de nem tudom mert nem vagyok férfi.
Nekem amugy amit még szeretnék kipróbálni a kikötözés mindkét szerepbe, szeretném ha egyszer elfenekelnének (jó ízlés keretein belül) és egyszerre mindkét lyukba, egyenlőre ennyi meg esetleg extrém helyszínek, pózok.
6/21 anonim válasza:
Nekem nagy vágyam bevonni a párom anyját is. Nem feltétlenül egyszerre, már az is izgató ha tudnának egymásról.
9/21 anonim válasza:
Van. Valamit ki tudok élni valamit nem. De a nemért egy jól működő kapcsolatot nem borítok fel.
10/21 anonim válasza:
#4:
Nekem volt ilyen partnerem és más csajjal is lett volna ilyen lehetőség, most hirtelen 2-vel biztosan.
BDSM alapokon anya-lánya, Terhes nővel szex, akár 2 terhes nővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!