Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a vélemnyetek a lábfétisről?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a vélemnyetek a lábfétisről?

Figyelt kérdés
És minden, ami beletartozik. (F)

2023. ápr. 20. 23:12
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Én sosem értettem ezt a fétist. Nagyon tetszenek a szép női lábfejek, de ha valaki tetszik, ugyanúgy odavagyok szinte minden testrészéért: a combjákért, a vádlijákért, de a szép has, hát, kéz is el tudja venni az eszem, hogy a többit ne soroljam...

Fura, hogy valaki kimondottan egy részre koncentrál, és szinte függetleníti a személytől.

2023. ápr. 20. 23:48
 2/18 Bolhás Böhöm ***** válasza:
96%

Mindig is izgatott, engem főleg a csajok meztelen talpa.

A másik oldala ennek, hogy nekem nagyon érzékeny a lábam és a talpam, minden érintés nagyon tud izgatni.

A kettő között lehet összefüggés.

Egyszer olvastam valami cikket, hogy van ennek valami idegrendszeri alapja is.

Biztos nem véletlen, hogy ez az egyik leggyakoribb fétis.

2023. ápr. 21. 00:41
 3/18 anonim ***** válasza:
4%
Szánalmas.
2023. ápr. 21. 01:27
 4/18 anonim ***** válasza:
96%
Nekem nagyon bejön.
2023. ápr. 21. 05:38
 5/18 Hans Pötterman ***** válasza:
55%
Semmi,nem vagyok érintett a témában.
2023. ápr. 21. 06:47
 6/18 anonim ***** válasza:
92%
Férfiként kifejezetten felizgat,de nehéz találni ehhez olyan hölgyet,aki ezt szeretné.
2023. ápr. 21. 09:58
 7/18 anonim ***** válasza:
95%
Lányként szeretem,ha foglalkozik a lábammal is a partnerem
2023. ápr. 21. 10:15
 8/18 anonim ***** válasza:
92%

Mióta az eszemet tudom megnézem a női lábakat. Nem tudom, ez hogy alakult ki nálam. Feltehetőleg az is közrejátszik benne, hogy ez is egy olyan testrész, ami ritkán van szabadon, néhány hónapra korlátozódik a láthatóságuk.

Személy szerint azt gondolom a láb ápoltságából lehet következtetni a nő igényességére. Egy ápolt láb látványa nálam azt feltételezi, hogy egyéb téren is igényes az a nő. Nem kell itt nagy dolgokra gondolni, csak annyira, hogy nincs kosz a körme alatt, a lakk nincs lepattogzódva, a körmei nem töredezettek. Számomra nem szükséges, a körömlakk, bokalánc, egyéb kiegészítők ezek nélkül is tetszetős lehet egy női láb, és nagyjából meg tudom ítélni ebből, mennyire, igényes az a hölgy.

A szexbe soha nem vonnám bele a lábakat, arra vannak egyéb testrészek azokat használom.

A nők hozzáállást sokszor nem értem meg. Az itteni megnyilvánulásuk alapján a többségük elitéli ezt a fétist. Nem tudom a múltbeli rossz tapasztalatok miatt, vagy csak egyszerűen azt gondolják ez egy ördögtől való dolog. Én az anális szexet, a fenéknyalást, pl sokkal gusztustalanabb dolognak tartom, ami a nők számára sokkal elfogadottabb, mint az, hogy esetleg valaki megdicséri a lábukat. Biztos az én hibám, de sosem fogom megérteni ezt a hozzáállást.

2023. ápr. 21. 10:38
 9/18 Miss Endzsi ***** válasza:
100%
Szerintem izgi, megértem, ha egy férfi szereti.
2023. ápr. 21. 13:38
 10/18 anonim ***** válasza:
59%

Hát én nem tudom, még nyáron kiírtam egy kérdést (nőként), ami erről a fétisről szólt. Egyébként még képet is feltettem. 15-en nézték meg. Emlékeim szerint egy valaki írt privit (baromi közönségeset). A kérdésem alá talán olyan 10-15 válasz érkezett.

Azóta is néha leírtam ezt-azt ezzel kapcsolatban, teljesen visszafogottan és kulturáltan, akkor sem reagált rá senki.

Szóval számomra rejtélyes ez a dolog, mert úgy tűnik, mintha nagyon gyakori lenne, de egyáltalán nem az szerintem.

Privit abszolút nem kérek, ha van véleményed, írd ide a kérdés alá.

2023. ápr. 21. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!