Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Párotoknak hogy szoktátok kielégiteni Lábfétis vágyát? :)
Srác vagyok, épp holnap fogom kiélni ezt egy alkalmi partneremmel 😋
Imádom simogatni a lábait bennük, eszméletlen látvány és érzés
Például egy hosszú nap után amikor a egész nap harisnyában voltam, hazamegyek leülünk picit tvzni a harisnyás lábaimat az ölébe teszem és ő megmasszírozza nekem, közben apró puszikat kapok rá, aztán viszonzásképpen én meg a lábaimmal elkezdem simogatni ott alul majd a nadrág is lekerül és tovább simogatom.
Vagy nagyon sűrűn fordul még elő amikor harisnyazoknit viselek és napvégén pedig azt húzom rá a f*rkára és abba élvez el ez speciel a kedvence.
Vagy csak egy szimpla hétvégén amikor otthon vagyunk egy szál harisnya van rajtam egy pólóval aztán direkt így takarítok, porszívózok előtte és húzom az agyát és alig várja, hogy megkaphasson és széttéphesse rajtam a harisnyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!