Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet kezelni egy férfi beteges féltékenységét?
18
A válaszomban én is úgy fogalmaztam hogy egy ilyen "társ" nem pedig hogy egy ilyen férfi. Noha a kérdés rá vonatkozott de ez mindkét nem részéről negatív viselkedés szerintem.
Ne tedd őt féltékennyé.
Ez ennyire egyszerű. Senki nem féltékeny, ha nem adnak rá okot.
Aki ma állandóan a telefonját bujja, állandóan üzeneteket kap, kollegáival kedveskedik, kacérkodik, munkahelyre állandóan lengén öltözködik, túl sok fiú barátja van, barátnőivel sokat kimarad? stb.
Te melyik hibát követed el? Valahol magadra ismertél??
Vagy esetleg van valami más, még ütősebb dolog???
Na, #23 mutatja hogy gondolkozik egy ilyen beteg ember... 🤷♀️
Az ok a féltékenykedésre, hogy sokat bújom a telefonom, vagy üziket kapok? 🤣 Sajnos igaz rám, hogy sokat nyomkodom, de nálam pl azért van így, mert introvertáltkent nem szeretek telefonon beszélni, 99%ban írásban dumálok mindenkivel. Ismerősöm viszont sok van, és bizony pittyeg is sokat a teló, ez van. De egy egészséges, magabiztos ember ebből még nem kombinál.
Az meg, hogy valaki csinos a munkahelyén, hát valóban botrány 🤣 komolyan, honnan jöttél?
Az meg hadd legyen már mindegy, hogy mi van a barátaim lába közt, engem pont nem érdekel, ha jóban vagyunk, hát jóban vagyunk.
Gondolkodás nélkül pattintanám le azt, aki beleáll abba, hogy kik a barátaim, kivel beszélgetek, vagy milyen ruhában megyek dolgozni. Nevetséges, komolyan...
Akkor lehet elgondolkozni, ha már megtörtént a megcsalás, de féltékenynek lenni utána is fölösleges. Ha megbocsájtasz valakinek, akkor elfogadod, hogy nem teszi meg újra. Pont. Ha nem tudod elnézni, vagy bízmi benne, akkor viszont lehet elköszönni. Nem olyan bonyolult ez...
24.
Elképzelhető, hogy neked van igazad, csak az a baj, hogy az élet sajnos bem biztos, hogy téged igazol.
Rengeteg probléma, és veszekedés van a túl sok telefon használatból.
Sok férfi gyanút sejt akkor, ha a párja feltűnően csinosan jár dolgozni.
Aztán nagyon sok férfit zavar, ha a párja túl sokat lóg a barátaival, barátnőivel.
Aztán persze a késő esti 22 óra körüli üzenetek.
" Ki volt az drágám?"
" Ó semmi különös, csak az egyik üzletfelem."
Aha este 10-kor.
Nem csoda, hogy sok férfi egész éjszaka nem alszik.
Ezért mondom, hogy lehet, hogy neked van igazad, de a valóság, az maga az élet.
23#
Hát, csak jelzem, hogy én nem vagyok a "sok férfi" csoport tagja.
1. Abszolúte nem zavar, hogy a párom este 10-kor dolgozik. Maximum az ő egészsége miatt. (Sajnos ilyeneket én is csinálok néha, pedig nekem sem kéne.)
Az, hogy emiatt ne aludjak, finoman szólva is a vicc kategóriába tartozik.
2. Büszke vagyok rá, és valahol el is várom, hogy ha dolgozni megy, pl. konferenciára, akkor elegánsan, csinosan jelenjen meg. Nagyon elszomorító lenne, ha toprongyosan menne oda, vagy nem lenne egy szép kiskosztümje, amit ilyenkor fel tud venni.
3. Ha a párom sokat lóg a barátaival és barátnőivel, annak nagyon örülök, hiszen van szociális élete, van miről mesélnie, vannak emberi kapcsolatai, programjai, és nem csak otthon bassza a rezet, meg engem idegesít azzal, hogy mit csináljunk, amihez nekem nincs kedvem. Én sem kérem arra, hogy jöjjön velem a műhelybe a srácokkal, vagy hogy próbálja meg élvezni a szarós-baszós-bvzizós poénjainkat.
4. Tőlem a telefont is annyit nyomkodja, amennyit akarja, amíg ez a közös programjainkat, a dolgait meg a figyelmét nem kompromittálja.
Összességében egy elég kishitű bandának tűnik ez a "sok férfi" csoport.
Sok férfi gyanút sejt akkor, ha a párja feltűnően csinosan jár dolgozni.
Aztán nagyon sok férfit zavar, ha a párja túl sokat lóg a barátaival, barátnőivel.
Ez NEM SOK férfi, hanem az önbizalomhiányos kisfarkúak, akiknek már az is baj, ha szoknyát veszel fel melóhelyre, mert az a dress code.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!