Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek természetes, hogy szopásnál lenyelitek a spermát?
Nem természetes. Miért lenne? Mellesleg kb mindegy is, ha a pasi szopásnál elélvez, az a lényeg, hogy addig a számban legyen, ha már elélvezett, kb mindegy hogy lenyelem-e.
Egyébként a szájba (arcra, mellre stb) sem "természetes", ahogy a szexben a legtöbb dolog nem kell hogy az legyen. Az számít annak, ha mindkét fél akarja, és nem kényszer, vagy elvárás miatt történik.
Mindezzel együtt, vannak helyzetek, amikor a legjobb lenyelni, nem mindig van lehetőség kiköpni pl.
Nekem nincs vele bajom, le szoktam, ha nem is mindig, de nem azért, mert "természetes".
Nem természetes, de megteszem, kicsit fifikás vagyok.
Amikor érzem, hogy csak pár pillanat van hátra, akkor teljesen bekapom, így a helye a torkomon van, oda megy a cucc, és így nem érzem a kellemetlen ízét, mert egyből le is csusszan.
De pl ha a barátnőmék eljönnek a barátjával, és belemerülünk az estébe, akkor szexelünk egymás előtt.
A barátnőm imádja a cuccost, forgatja a szájába, és lufit tud belőle fújni.
Meglepődtem nagyon. Olyan ártatlan kis báránynak tünt ő nekem. Eddig. 🙇
Az én párom is lenyeli, pedig soha nem kényszerítettem rá.
Szerintem ez csak így működik.
Mondjuk tőlem viszonzást is kap bőségesen.
Nagyon becsületesen, brutálisan kinyalom a punciját, meg a kis fenekét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!