Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lakótársam elsején költözik ki külföldre. Érdemes megpróbálnom?
Szóval ne kérdezzétek hogyan, de úgy alakult, hogy olyan lakásban vagyok, hogy fiúk-lányok vegyes, ami albis hirdetéseket követve elég ritka. Nincs senki közt semmi, de komolyan.
Viszont van egy lakótársam, aki külföldre költözik. Ugye már alapból ha csak elköltözne (mert mondjuk összeköltözik a párjával), akkor sem látnám soha többé, de így, hogy jó pár országgal arrébb, nos, még kisebb az esélye, hogy valaha látni fogom.
Ezért az utolsó estéjén bekopognék a szobájába egy szál alsónadrágban, és megkérdezném, lenne-e kedve szeretkezni. Tudom, hogy még szingli.
Ez nagyon durva lenne? Zaklatás? Nem meztelen lennék, max. a farkamba kicsit "belevernék", hogy a boxerben nagyobbnak tűnjön. Még arra is figyelnék, hogy hátulról teszek óvszert deréktájon a boxer gumis részébe, hogy tényleg mindenre felkészüljek.
Ha nemet mond, akkor kijövök, ha igen, akkor durr bele. Ugye többé nem találkozunk, ezért nagyjából mindegy, mi történik. Ha igent mond, volt egy jó esténk, ha nemet mond, többé nem kell szégyenkezni, hiszen nem látjuk egymást.
Vélemény?
Szerintem ez egy elég merész húzás. Ha bejön, baromi nagy ego boost lesz, de ha nem, akkor tényleg ciki :)
Egy mérsékeltebb megoldás az lehet, ha bekopogsz hozzá egy üveg borral, dumálgatsz vele, aztán ha olyan a hangulat, lesmárolod és megdugod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!