Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izgat az a helyzet, amikor felöltözött lány(ok) előtt vagyok meztelenül. Tudtok olyan szituációt, vagy helyet, ahol ezt át lehet élni?
Figyelt kérdés
Van más is, aki élvezi az ilyesmit?
Pl. ha elmegyek egy női urológushoz - bár az nem igazán izgató...
Olyan naturista hely, ahol sokan ruhában vannak, de megengedett a meztelenség?
Vagy bármi hasonló ötletetek van?
Nyilván NEM mutogatásra gondolok, szóval senkit sem bántva.
2023. ápr. 18. 16:50
11/14 anonim válasza:
Igen régebben voltak ilyen, megtürt strandok, ahol ugy fürödtél ahogy akartál. Ruhában, vagy meztelen, és senki nem szolt a másiknak.
Jó lenne ezeket ujra létre hozni.
12/14 anonim válasza:
13/14 anonim válasza:
Milyen jó lehetett, az volt a természetes, hogy a fiúk meztelen vannak, és ez senkit nem zavar, senki nem botránkozott meg rajta.
14/14 anonim válasza:
Szaunában pl. volt, hogy egy nő lepedőbe bugyoláltan volt, én meg azt magam alá terítettem és teljesen meztelenül voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!