Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Voltatok már meztelenül az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már meztelenül az utcán ? Hogyan történt ?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 18. 15:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
26%
Nem, mert illegális.
2023. ápr. 18. 15:31
 2/11 anonim ***** válasza:
77%
kurtunk a teraszon ejjel, a huzat becsukta a terasz ajtot maltan es kintrol nem lehetett kinyitni, telefonunk sem volt, az ablakot meg nem akartuk betorni, vartunk a tuzoltokra
2023. ápr. 18. 15:52
 3/11 anonim ***** válasza:
90%
16 évesen, sok alkohol, fogád, szilveszter, sötét
2023. ápr. 18. 15:58
 4/11 anonim ***** válasza:
85%
16 évesen, berúgva, meztelenül végigfutottam egy forgalmas úton egy vidéki nagyvárosban. Fogadásból. Hála az égnek, akkor még nem volt minden embernél kamera.
2023. ápr. 18. 16:39
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem utcán, hanem strandon (normál strandon, tehát nem nudista strandon). Fiatalok voltunk és bohók. :)

Az úgy volt, hogy egy ilyen ezo-bezo-spirituális tábor volt Balcsin és reggelenként lementünk a Balcsira és meztelenül fürödtünk. Nem volt gond, mert nem volt ott még senki olyan korán (7 körül). Jó sokan voltunk, férfiak-nők vegyesen, senki nem nézelődött, próbáltunk nem megfagyni.

No de egyik kellemes késő délutánon hárman lányok meg egy srác lementünk a Balcsira, a strand zsúfolásig teli volt, levetkőztünk meztelenre és bementünk fürödni, aztán kijöttünk és elég gyorsan felkapkodtuk magunkra a ruháinkat. Mondjuk szerintem mind a négyen iszonyú zavarban voltunk és fogalmam sincs, hogy miért csináltuk mindezt, az biztos, hogy soha többé ilyet nem tennék.

2023. ápr. 18. 17:06
 6/11 anonim ***** válasza:
85%
Nyáron fogadásból, végig kellett szaladni az utcán pucéron. Éjszaka, üdülőfalu, szóval aki látta az sem volt józan 😂
2023. ápr. 18. 17:44
 7/11 anonim ***** válasza:
62%
Gyerekként előfordult falun.
2023. ápr. 18. 19:25
 8/11 anonim ***** válasza:
79%
Csak a visszatérő rémálmaimban.
2023. ápr. 18. 20:46
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen, voltam, Volt hogy nyári kánikulai hajnalon kimentem az urcára a ház elé és csak ugy sétálgattam.

Autót is vezettem már meztelen.

2023. ápr. 19. 07:13
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
igen, a parkban szexeltünk és levetkőztünk
2023. ápr. 21. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!