Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már meztelenül az utcán ? Hogyan történt ?
Nem utcán, hanem strandon (normál strandon, tehát nem nudista strandon). Fiatalok voltunk és bohók. :)
Az úgy volt, hogy egy ilyen ezo-bezo-spirituális tábor volt Balcsin és reggelenként lementünk a Balcsira és meztelenül fürödtünk. Nem volt gond, mert nem volt ott még senki olyan korán (7 körül). Jó sokan voltunk, férfiak-nők vegyesen, senki nem nézelődött, próbáltunk nem megfagyni.
No de egyik kellemes késő délutánon hárman lányok meg egy srác lementünk a Balcsira, a strand zsúfolásig teli volt, levetkőztünk meztelenre és bementünk fürödni, aztán kijöttünk és elég gyorsan felkapkodtuk magunkra a ruháinkat. Mondjuk szerintem mind a négyen iszonyú zavarban voltunk és fogalmam sincs, hogy miért csináltuk mindezt, az biztos, hogy soha többé ilyet nem tennék.
Igen, voltam, Volt hogy nyári kánikulai hajnalon kimentem az urcára a ház elé és csak ugy sétálgattam.
Autót is vezettem már meztelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!