Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiú akivel ismerkedek elmondta, hogy neki 12cm legjobb esetben is 13cm-es a farka. Szerintetek foglalkozzak vele továbbra is vagy ez úgyis bohózatba fog torkollni?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 17. 17:17
1/16 anonim válasza:
Ha azon kondolkodsz, hogy szakíts a sráccal akivel most ismerkedsz a 12-13 centiméteres mérete miatt, akkor szerintem mindenképpen szakíts vele!
Az a fiú nálad jobbat érdemel.
2/16 anonim válasza:
Ilyen hozzáállással inkább kíméld meg magadtól. Téged meg a következő jelölted remélhetőleg kidob, mert nem tetszik neki a puncid vagy a melled formája.
3/16 anonim válasza:
Én is folyton elmondom a nőknek a méretem ismerkedésnél, hisz ez a legfontosabb információ rólam! (Amúgy 28 centi, csajok írgyatok!4!)
4/16 anonim válasza:
Tudod mit, kérdező? Szégyelld magad!
Másrészt így neked semmilyen jogod nincs arra, hogy elvárd másoktól a te testi adottságaid elfogadását. Akkor is, ha te sem tehetsz róla, ahogy a 12 centis pöcséről a pasijelölted.
5/16 anonim válasza:
Te nem lány vagy, hanem az a srác, aki állandóan a farokméreten rugózik és mindenféle kérdést kiír ezzel kapcsolatban. Csak most lányként…
6/16 anonim válasza:
"úgyis bohózatba fog torkollni"
Ilyet egy lány nem mond, csak egy komplexusos srác...
7/16 Suetonius válasza:
1.) Amúgy az megvan, hogy az átlagos méret 13 cm?
2.) Már megbocsáss, de hova szeretnél berakni egy 20 cm-s szerszámot? Az átlag női hüvely sem mélyebb ennél.
8/16 anonim válasza:
Azért ehhez kell egy szint hogy csajnak add ki magad. Arra nem gondoltál, hogy nem a méreted a gond, hanem az, hogy szánalmas vagy?
9/16 anonim válasza:
5# én vagyok az a srác, aki állandóan a farok méretén rúgózik! Nem én írtam ezt ki, de mindjárt fogok újat.
10/16 anonim válasza:
Nem sokkal kisebb az átlagnál. Ha te nem vagy tágabb az átlagnál, működhet az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!