Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Részegen feláll nektek?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 17. 10:01
11/18 anonim válasza:
Fel, igaz boros vagyok, nem sörös.
12/18 anonim válasza:
40 évesen annyira már nem àll fel alkoholos állapotomban. De ha igen, tényleg később élvezek el én is.
13/18 anonim válasza:
Huszonéves emlékek alapján nekem olyankor nem igazán állt fel.
14/18 anonim válasza:
fel fel igaz kell verni egy fel órát mire elkopi magát de megéri 😂 igazából részegen vagyok annyira kanos hogy a mozgo bokrot is meg...
15/18 anonim válasza:
ugyanígy vagyok vele, mint #4-es, hogy kis mennyiségű alkohol jó értelemben oldja a gátlásokat, sok pia viszont betesz a férfiműködésnek
na meg szerintem elég zavaró érzés úgy szexelni, hogy nem vagy ura a saját mozdulataidnak
16/18 anonim válasza:
csatlakozom az előttem szólókhoz: spiccesen még igen, sőt úgy lehet a legjobbakat szexelni, de részegen nem. Nekem ugyan részegen is áll, de akkor az élvezés már nem megy és tényleg nem is jó úgy hogy közben meg forog a világ körülötted.
18/18 anonim válasza:
Feláll de nemtudok elmenni hiába verem olyankor sokáig
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!