Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez nagyon beteges szexuális vágy lány létemre?
Figyelt kérdés
Nemrég lett barátom, és nagyon vonzónak, helyesnek látom, egyszerűen kívánom minden porcikáját. Nagyon furcsa, hogy legszívesebben végig csókolgatnám/nyalnám az egész testét? 18/L2023. ápr. 17. 01:51
4/21 Pretorius25 válasza:
Egyáltalán nem gond! Maradj mindig ilyen!
5/21 anonim válasza:
Durvabbra szamitottam :D
Teljesen normalis.
6/21 anonim válasza:
Visszagondolva 2 szűz barátnőm is vagyott erre. El is mondták.
Fiatalabbak voltak mint te.
Szóval nem fura ez.
Jó 20 éve még kockás hasam volt es mivel a farkam bekapni nem merte, ahogy írod mindenemet vegigpuszilgatta nyalogatta.
A hasamat a mellkasom a bicepszem a combom.
Kicsit ügyetlenül de rendesen csókolózott a hasammal.
En meg közben ujjaztam hanyattfekve.
Végül a golyóimat is meg merte puszilni meg a farkam oldalát, de itt még bekapni nem merte én meg nem erőltettem.
De valahol erről szól a kapcsolat. Teljesíteni a szerett lény álmait.
Kicsit fura volt ahogy szétnyálazta a hasam, de gondolom nekem is van 1000 fura dolgom.
8/21 anonim válasza:
Ez olyan aranyos! Nincs vele baj, szeressétek egymást!
9/21 anonim válasza:
Én valami olyasmire számítottam hogy szóljon a haverjainak,kötözzenek meg aztán gyalázzanak szét minden létező módon majd a végén engedjenek az arcodra fél liter spermát. Ehhez képest ez olyan ártatlan kislányos dolog.
10/21 anonim válasza:
Teljesen rendben van, de azért a farkát ne csak puszilgasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!