Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hány évesen szoptatok le valakit először? Milyen érzés volt? Hogyan történt? A férfi hány éves volt? Most hány évesek vagytok?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 16. 23:26
11/20 anonim válasza:
16 voltam, az akkori barátom 18 éves. Izgultam, hogy jól csinálom-e, mert a srác már tapasztaltabb volt, de összességében jó élmény volt, bár az pl. meglepett, hogy mennyire elfáradt benne az állkapcsom. :D
Most 27 vagyok.
12/20 anonim válasza:
13 Éves voltam, nagyon élveztem én is,
13/20 anonim válasza:
"Valljuk be, ilyenre nagyon-nagyon kicsi az esely."
Az igazán kicsi esély arra van hogy a kételkedő haveroddal együtt normális, szexuális élményekben gazdag életetek legyen!
14/20 anonim válasza:
Nekem szintén egyetlen partnerem volt egész életemben.
A nejem, lassan 22 éve vagyunk együtt.
38F
15/20 anonim válasza:
16 évesen történt. A másik fél korát nem szeretném itt említeni. A hogyan történt részét se elemezgetném.
Furcsa érzés volt, de a végére megszoktam
16/20 anonim válasza:
Gondolom valami vénembert sz.ptál egy kis apróért...
17/20 A kérdező kommentje:
Jöhetnek még beszámolók lányok!
márc. 22. 20:08
18/20 anonim válasza:
Kedves Kérdező, te ilyen perverz állat vagy, h itt kérdezősködsz mindenkit, vagy mi?
19/20 A kérdező kommentje:
Kedves 18-as üdvözlöm anyukádat!
márc. 27. 13:05
20/20 anonim válasza:
Pedig van igazság a 18as kérdésében
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!