Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szóba kerülne a méret, mernél azzal viccelődni a pasiddal hogy kicsi a farka? Még ha nem is kicsi igazából.
Nem tudom, mindenkinek van egy érzékeny pontja a saját testét illetően. Nekem nem esne jól ha kifigurázná azt a részem, még hogy ha csak poénból is. A legtöbb férfinek azért a mérete elég kényes téma. Még akkor is ha objektive elég nagy, a teljesítmény stb. érzékeny témák. Én ezt nem piszkálnám.
Minden mást simán:D
Nem kéne.
Te mit szólnál akkor, ha azt mondaná, hogy kicsi a csöcsöd?
Még akkor is, ha F-es méretű?
Nem hiszem, hogy jól esne.
Én nem nagyon poénkodom úgy senkivel hogy a fizikai tulajdonságait figurázom ki vagy teszem vicc tárgyává. Még barátokkal is vigyázok ezzel, mert a megjelenés és kinézet olyasvalami ami sok embernél lehet kényes pont.
A pénisz kifigurázása meg duplán rossz tud lenni, mert azért csak egy sokkal intimebb dolog mint az hogy valakinek nagy a füle mondjuk. Rendben, vannak olyan emberek akik ők maguk is simán elpoénkodják, de nem akarom megkockáztatni annak a lehetőségét hogy egy olyan emberrel kezdek el viccelődni akinek tényleg rosszul esne. Azért baromi önbizalomromboló tud lenni minden ilyen kis apró megjegyzés. Ha tényleg az a célom hogy viccelődjek meg megnevettessem mindkettőnket akkor választok valami olyan viccet amivel nem rombolom le a másikat potenciálisan.
Mondjuk szerintem fordított esetben sem örülne annak senki ha a partnere viccelődne azzal hogy túl kicsi/nagy/lógós a melle, vagy hogy hogy néz ki ott lent. Én se örülnék neki nyílván.
Vannak olyanok akik simán elnevetik ezt is, de nem mindenki ilyen. Ha tudod hogy ilyen típus a partnered akkor lehet viccelődmi, de ha tudod hogy valószínüleg megbántanád akkor semmiképp se.
Köszi a válaszokat főleg #5
Azt is mondta amúgy hogy olyan pici mérőszalag nem is létezik ami meg tudná mérni nekem, mert az is szóba került h mivel mérem
Csak kicsit fura hogy ilyeket tud mondani 16 évesen úgy hogy még szűz :D
Nem látta még az enyémet
De mivan ha tényleg kicsinek tartja ?? :// Mert átlagos méretem van
Mindegy, túl reagálom xD
Ja azt nem írtad, hogy 16. Jó egy 16 évestől mit vár az ember:D
Akkor sem kéne. Te hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!