Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nevezitek barátnőtök cickantyúit?
Figyelt kérdés
Én szappankáimnak!2023. ápr. 15. 14:39
11/20 anonim válasza:
“Sehogy? De. Rajongasz értük. Csak nem publikus.”
Nehogy már Te akard eldönteni a #8-as helyett! És ráadásul a saját testvérjéét... nagyon perverz gondolatok!
Amúgy meg én becézem sehogy, nem attól lesznek izgatóak, hanem alapból azok, szóval: mellek, cicik, cickók - semmi extra!
12/20 anonim válasza:
Nem igazán erőltettemeg magát amikor a ciciket osztották,azaz elég lapos a csajom. Ennek megfelelően ami nincs annak nevet sem adok. (van de tényleg elég minimál)
13/20 anonim válasza:
Beteszem a fogkefét a szappankáid közé!
14/20 anonim válasza:
Csajok. Így 3-is van egyszerre és még szeretik is egymást.
16/20 anonim válasza:
"Karamellagombóckáim!" LOL
Roma vagy, more?
17/20 anonim válasza:
Lányok.
Dinnyék.
Mellek.
Ez a "cickantyú meg szappankák" hát nem tudom mit szedsz de adj belölle nekem is...
18/20 anonim válasza:
Lucáimnak!
A nővéremét meg sehogy, ewww!
19/20 anonim válasza:
Ha a mell a szappanka, akkor a farok a szopponka?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!