Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez a megnyilvánulás csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a megnyilvánulás csak nekem taszító?

Figyelt kérdés
A férfi akivel megismerkedtem, olyanokat mondott, hogy őt már annyi szexuális élmény érte, hogy neki már senki nem tud újat mutatni. Ez bennem egyrészt taszítást keltett, másrészt azt, hogy az illető kijelentette: eleve kevés leszek neki, hiszen ő már mindent megélt. Férfiaktól és nőktől is kérdezem, ők mit éreznének akkor, ha valaki ezt mondaná?
2023. ápr. 15. 09:49
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
0%

Ez elég kétélű, egyrészt korrektül figyelmeztet, másrészt elég paraszt módon teszi.

A problémáját átérzem, de nem szoktam ezzel indítani a csajoknál, inkább óvatosan puhatolózok hogy mennyire prűd, vagy mennyire szabados. :)

2023. ápr. 15. 09:51
 2/26 A kérdező kommentje:
Mire figyelmeztetett? Kb unottan mondta hogy ő már annyi mindent megélt.
2023. ápr. 15. 09:52
 3/26 A kérdező kommentje:
A prűdség meg mi? Szóval hagyjuk ezt a prűd dolgot szerintem.
2023. ápr. 15. 09:53
 4/26 anonim ***** válasza:
0%

Arra hogy neki nem elég az hogy fekszel mint a tengeri csillag, ő meg reszelget..

Nem te vagy a legélesebb kés a fiókban. :D

2023. ápr. 15. 09:54
 5/26 A kérdező kommentje:
Ez nem azt jelenti! Hanem hogy volt mar mindenhogyan mindenkivel és neki a szexben már senki nem tud újat mutatni!
2023. ápr. 15. 09:56
 6/26 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem azért tudnék újat mutatni, mármint nem megélve vele, hanem szóban, vagy videón :D (hetero férfi vagyok)

Számomra ez nem taszító, jelzi egyszerre, hogy a partner az már megélte a vágyait, tehát kiélte magát. Sokat tapasztalt, viszont azt hiszi nincs ennél több? Ez inkább csak amolyan túlzás.

Én is elég sok perverz dolgot megéltem, vágyok is sok dologra, de ez a "kevés lesz nekem a partner" dolog ez zavarni szokott...

Több partneremtől hallottam már ezt, mert volt olyan vágyam amikre nem voltak vevők. Nem attól lesz valaki kevés, mert nem teljesíti minden vágyamat, mert ha azt mondom elég amit kapok tőle, akkor elég, nem kevés.

7/26 anonim ***** válasza:
0%

Jó, ha te vagy az "okos", akkor minek írkálsz ki kérdéseket?

:D :D :D

Fejtegesd magad akkor.

8/26 A kérdező kommentje:
6-os de ő látatlanba jelentette ki azt amit. Még nem feküdtem le vele, és ezek után nem is fogok azt hiszem.
2023. ápr. 15. 09:58
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is taszító lenne, nem vagy egyedül!
2023. ápr. 15. 09:58
 10/26 A kérdező kommentje:
Eleve látatlanban arra célzott hogy kevés leszek neki.
2023. ápr. 15. 09:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!