Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek szexuális teljesítménykényszer ellen?
Kb 2 hónapja felfigyeltem rá, hogy az az előtti 3-4 alkalom óta barátnőm nem szeretne előjátekot, csak a behatolást. Én voltam a hülye, és ahelyett, hogy egyből vele beszéltem volna meg a dolgokat, megkérdeztem az itteni közösséget, hogy szerintük miért nem szeretne. Sajnos ezzel a közösséggel az a gond, hogy sok bunkó ember van, aki ide jár az egysoros megmondásaival trollkodni. Hát páran le is basztak, hogy érzéketlen vagyok, nincs szeretetnyelvem, béna vagyok nagyon, és azóta bennem van egy teljesítménykényszer szex közben. Azóta megbeszéltem barátnőmmel, és a vicces az, hogy nem azért nem akarta, mert béna lennék, hanem mert ha az előjáték alatt orgazmusa van, akkor már nem szeretné a behatolást.
Lehet nevetségesen hangzik, de beégett a fejembe ezeknek az embereknek a kommentjei, és emiatt nem tudok ellazulni szex közben. Hiába van minden egyes alkalommal orgazmusa, akkor is stresszelek.
Szerintetek mi lehet erre a megoldás?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!