Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Használ valaki szexhez zsanéros, vagy merev bilincset?
Nekem nem jön be, ugyanis egy bilincs fixen nyomot hagyna.
Egy sál is, amit amúgy lazán köt, de amikor nyal, ujjaz, játszik velem és szabadulnék, hogy "rásegítsek" magamnál, az is tud fájdalmat okozni.
A merevet nem ismerem, de subrette véleményével teljesen egyet lehet érteni. Egy vadabb szexnél a zsanéros bilincs engem "túlkorlátoz", viszont egy szerepjátékhoz a zsanéros is jó.
Azért egy láncos, vagy egy egykarikás bilincs jóval kényelmesebb, mint egy zsanéros.:)
Zsanérost gyakran. Az extra kényelmetlenség extra élvezetet nyújt. :)
Merevet ritkán. Az persze még kényelmetlenebb, élvezetesebb, csak képes több napig tartó nyomot hagyni, és bosszantó, ha azt rejtegetni kell.
Szokott lenni rajtam mindkettő. (Mármint nem egyszerre; de talán egyszer az is eljön. :))
Egyszer-kétszer tényleg előfordult, hogy a merevet kicsit már "soknak" éreztem, de talán még az is jól esett valahol. Mivel önszántamból vagyok bilincsben, ekkor úgy éreztem, hogy most tényleg kényszerítve vagyok, kényszerítő eszközként van rajtam. Szóval feszegette a határaimat (szerencsére azért nem ment túl rajtuk). Végül pedig a gyönyör kárpótolt a kis kényelmetlenségért, belül meg - ez talán bután hangzik - kicsit büszke voltam magamra, hogy kibírtam a büntit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!