Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl vastag lenne a méretem?
12#
Nem. Járok edzeni és a pasim is. 170 cm magas vagyok. Ő is jár edzeni és semmi panaszom a péniszére. Itt, akik ilyeneket írnak 5,5 cm vastag lankadtan én nem lennék rá büszke. Viszont lehet nőt még csak képen láttak. Főleg, ha büszkék is rá. Pasim 190 cm magas szóval nehezen hiszem el ezeket a méreteket. Nem vonalzóval járunk amúgy, sem szexelni =)
Sosem mértem neki, de nagy.
Annyit viszont tudok nem 5.5 vastag, mert az egy sörösüveg, csak megbuktatok matekból.
#14 Egyrészt nyilván vicc a lankadt történet, egy kis szarkazmus.
Másrészt azt azért remélem tudod, hogy semmi köze a péniszméretnek a magassághoz/alkathoz.
Hagyjatok már 🤣
Privikkel dobáltok és zaklattok. Megmondtam nekem nagy lenne. Probléma???
Sose kérdezz egy nőtől életkort és testsúlyt, hasonló dolgokat.
Így sosem leszel sikeres randin.
(Hozzáteszem, ha megmérném pasim farkát alapból kapnék egy pofont, és minden belevaló férfi így tenne).
Lehet más lányoknak tetszene =)
Mondtam. Mi bajotok velem? Nem írok ehhez a kérdéshez többé. Kiveszem figyelt kérdésekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!