Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fenekeléshez melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
Ha kiválaszthatnátok, hogy melyikkel fenekeljen el a férfi: Széles bőröv, fakanál, nádpálca, lovaglópálca.
A barátnőm most ezzel a dilemmával szembesül, estig kell választ adnia :P
2023. ápr. 11. 10:17
1/14 anonim válasza:
Ő egyáltalán akarja ezt?
Mivel nekem ezzel nincs bajom rögtön rávágnám a választ, de ha ő nem akkor nem is biztos hogy akarja.... lehet csak én gondolom ezt így.
3/14 A kérdező kommentje:
Ó hogyne, rosszkislány volt, megbeszéltük, hogy büntetést fog kapni.
2023. ápr. 11. 12:12
4/14 anonim válasza:
Ezerszer fontosabb kinek a kezében van ama eszköz. Nem az eszköz a lényeges, hanem a kéz amelyik tartja.
5/14 anonim válasza:
De ha neki kell választ adnia (gondolom annyira tiszteletben tartod), miért minket kérdezel meg :D ? Ha meg más a játszma megint más a válasz.
6/14 A kérdező kommentje:
Szimplán csak érdekel, hogy ki mit választana a helyében.
2023. ápr. 11. 13:45
7/14 anonim válasza:
#6 igen tudjuk, hogy szimplán csak privicélpontokat keresel 😂
8/14 anonim válasza:
Férfi vagyok de én inkább kézzel fenekelném el, nekem jobban esne a tenyerem a popsiján mint valami öv vagy fakanál. Ráadásul jól tud csattogni a popsin, nekem ez is hozzáad, jól bepirosodik a helye és közben bár ő is jócskán érzi de mégsem kell akkorát csapni ami már tényleg fájna.
9/14 anonim válasza:
Szerintem a fakanál a leglazább
10/14 anonim válasza:
Én a bőrövet választottam volna, a nádpálca nekem túl durva, a fakanál meg túl egyszerű :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!