Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Molesztált már valakit egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Molesztált már valakit egy barátja, vagy idegen ami nem várt hatással járt?

Figyelt kérdés

Gyerekként 13-14 lehettem amikor egy utólag belegondolva rossz baráti társaság következtében egy 17 éves srác egy játék keretében Estasyt vetetett be velem amire azt mondta jó cukor. Ő is bevette, én is. Nem igazán vannak meg az emlékek de azt tudom, hogy orgia lett belőle majd reggel hányinger jött rám.

Normális esetben irtóznom kellene a pasiktól ezek után. Nálam azonban szerintem ez tett nimfóvá. Nem vagyok.benne biztos, de az emlék nem tiszta, és nem jó, és nem drogozom, de orgiát néha csapok.

36N

2023. ápr. 10. 20:46
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
14 lehettem. 22 év az azért akárhogy számolom, majdnem 1/4 évszázad.
2023. ápr. 11. 20:35
 12/12 anonim ***** válasza:

Az exem... mindegy, túlléptem rajta, mert a barátom egy végtelen türelmes és megértő, nem mellesleg határozott férfi. :)

Néha nem volt egyszerű, pl első orálnál elsírtam magam, de ez már a múlt.

2023. ápr. 12. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!