Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nőt megerőszakolnak, mennyi idő után lesz nyitott újra szexuális kapcsolatra?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 10. 17:55
11/12 anonim válasza:
10-es, rhadt sok nemi erőszak van, csak sok nő nem beszél róla, mert jönnek a "kérdések", amelynek az lesz a vége, hogy a nő a hibás, nem a farkát a gatyájában tartani képtelen ktsg.
Engem is bántalmaztak.
"Jaj, hát párkapcsolatom belül? Az a kedves férfi?! Ugyan, biztosan csak félreértetted." - és társai.
Oké, bocs, amiért merészeltem elmondani - a barátomon kívül többé senkinek nem beszéltem róla. Vele érthető okokból igen, pl ne lepődjön meg, ha ellenkezni kezdek vagy esetleg sírok, nem ellene szól, csak az emlékek.
Türelemre volt szükségem, bizalomra, hűvös határozottságra! (az exem zaklatott volt, feldúlt, és kéznél voltam), ennyi.
Azóta eltelt 10 év, néhány undorító álmon kívül semmi nem maradt vissza ebből.
12/12 anonim válasza:
#11 Nyilván, ebben igazad van, hogy a téma felderítettsége nagyon alacsony, és hogy férfiakat is erőszakolnak meg, amiről meg még annyira sem beszélnek az érintettek. De azt akkor sem hiszem el, hogy random felmerül egy ilyen kérdés, és a válaszolók jelentős részének volt része nemi erőszakban. Amúgy meg azt ne felejtsük el, hogy kicsit kezd ez a téma olyan lenni, mint a családon belüli erőszak. Az én gyerekkoromban teljesen természetes volt, ha a gyerek kapott egy fülest, ha úgy alakult. Ma már ezt teljesen természetesen, mintegy kötőszóként mossák össze azokkal, akik szándékosan hülyére verik a családtagjaikat, és azt mondják, hogy ő IS gyerekverő. Ilyen fogalmak szerint a családon belüli erőszak prevalenciája a gyerekkoromban 90%+ volt - bár ezt az emberek nem így élték meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!