Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 éves szűz férfiként van esélyem szexpartnert találni? Előfordul olyan eset, hogy egy nőnek izgalmas lehet elvenni valakiét, aki korban közel áll hozzá?
Figyelt kérdés
Nem anyagiasra gondolok, hanem akit ez valóban izgalommal tölt el.2023. ápr. 10. 14:13
11/19 A kérdező kommentje:
Képzeld nem egyedül járok ebben a cipőben, és ettől én nem érzem magam kevesebbnek, se szerencsétlennek.
Megálltam a helyem az életben, a semmiből küzdöttem fel magam, sok barátom van akikre számíthatok.
Az hogy egy ilyen helyzetben is belém rúgsz, az csakis téged minősít.
Egy lélekben erős, jószívű ember a másiknak segítséget nyújt, nem pedig porig alázza. Tisztelet a kivételnek.
2023. ápr. 10. 17:20
12/19 anonim válasza:
Együtt érzek veled kérdező, mert ugyanez a helyzet velem és egyidősek vagyunk. Toxikus család, megfelelési kényszer, én sokáig kisvárosban éltem. Annyi, h nekem nincs olyan nagy baráti köröm, nem is volt soha. Ja és egyszer elmentem egy fizetős lány lakására. Jó volt vele, élveztem (talán ő is), but not the real thing.
13/19 anonim válasza:
Tapasztalataim alapján a nőknél nem erény tapasztalatlanságom ebben a korban. Pedig soha nem 10/10-es nőknél próbálkoztam.
#12 válaszoló vagyok
14/19 anonim válasza:
Én 18 évesen szexeltem először, nekem nagyon sivár lenne az életem szex nélkül!
15/19 anonim válasza:
Én szívesen megismerkednék veled. Nem attól értékes egy ember, hogy mikor szexelt először…. Hanem sokkal inkább ami mögötte van. 18 evesen dugni különben is felejtős…. Az igaz jó szex harminc-negyven felett kezdődik…. Amikor már van nagy adag önismeret és élettapasztalat.
16/19 anonim válasza:
Kérdező! Kár hogy eltűntél…válaszoltam volna a leveledre!
17/19 anonim válasza:
Természetesen lehet esély, az se biztos, hogy elsőre béna leszel.
Amúgy nem kell az orrára kötni senkinek, max azt mondod régen voltál nővel.
18/19 anonim válasza:
Csak azt nem értem hogy ha szexpartnert keres az hogy nem sikerült eddig? Mert ha még komoly kapcsolatot keresett volna és tegyük fel olyan nézetet vall hogy csak komoly kapcsolatban baràtnővel akarj elveszíteni akkor megértem h nemtalàlt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!