Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Kinek milyen segédeszköz a kedvence?
#7-#8
Bár férfi vagyok, de maximálisan egyet értek veletek.
Segédeszközöket direkt ebből a célból fejlesztették ki. Ha megtalálod a számodra tökéleteset, nincs férfi aki felül múlja.
Párom (41) konkrétan viszolygott tőle, egészen addig még egyszer, hosszas mérlegelés, beszélgetés után rászánta magát egy SATISFYER DOUBLE JOY-ra. Mert ugye Ő egyedül biztos nem. Mind ez történt tavaly december elején. Egy alkalommal azzal fogadott, hogy kipróbálta egyedül, és szerinte venni kellene egy nyuszisat is. Ezzel párhuzamosan megváltozott köztünk a szex is. Jobb, gyakoribb (néha sok is😊). Jelenleg úton a Satisfyer Pro 2.
Így az a véleményem, hogy 18 év felett kötelezővé tenném minden nő számára, a minimum egy beszerzését, esetleg TB támogatással.
Sok kapcsolat megmenthető lenne.
47F
16. Felnőtt ember vagyok, csak tanulok még. Aztán a büdzsé miatt nem fér bele.. :/
Jó lenne hallani valami olcsóbb alternatívát is.
17. El lehet menni diakmunkazni felső oktatás mellett én is így vettem az első ketyerém . A Satisfyer egy jó minőség inkább egy közép árkategóriás. Nem gagyi
Ami olcsóbb esetleg a Simle termékek .
19es ha Dolgozol és még ha adómentes is vagy akkor ne sajnálj 18-20 ezret egy minőségi cuccra ..
36 ezer körül már a Womanizer márkát is meg -bírod venni ami a legjobb.
Persze van ennél markánsabb meg drágább is .
De ha Dolgozol akkor a közép árkategóriást simán meg -bírod venni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!