Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ért már titeket valamilyen meglepetés a szexben?
Figyelt kérdés
Akár kellemes, akár kellemetlen? Pl. váratlanul nagy pénisze volt a partnereteknek, vagy éppen hogy kicsi? Vagy történt valami váratlan a szexben?2023. ápr. 10. 10:55
3/9 Ozmi válasza:
Láttam már igazán nagy farkát, de nem szex közben. Viszont nagyon kicsit igen, ha nem is döbbentett meg, nem tudtam vele mit kezdeni.
5/9 anonim válasza:
Szerintem mindenkit ért már meglepetés szex közben, nincs ebben semmi meglepő.
6/9 anonim válasza:
Mindenkit ért már "meglepetés" szexben, kellemes, kellemetlen egyaránt. S nem a péniszméret az ami a leggyakoribb eset. A legsűrűbben előforduló kellemetlen hogy irgalmatlan béna, önző, vagy gyorstüzelő a fickó.
7/9 anonim válasza:
A párom - aki már a férjem - pénisze anatómiailag tökéletesen passzol belém. Garantált az orgazmus.
8/9 anonim válasza:
Engem a legnagyobb meglepi előjáték közben ért amikor egy lyukkal hátrébb kezdett keresgélni emberünk, ezzel semmi baj nincs ha valaki ezt szereti de én kifejezetten nem! Oda senki nem nyúlhat csak én ha kitorlom vagy ha fürdök
9/9 anonim válasza:
Nekem szintén hasonló mind a 8asnak.csak nekem be is rakta az engedélyem nélkül. Többet nem találkoztam a faszival
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!