Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, anális szexet megszakítva időnként mehet orál is vagy az már tabu?
Figyelt kérdés
Csak őszintén! :)2023. ápr. 10. 08:05
11/24 anonim válasza:
10. Kérdező, te fordítva ülsz a lovon. Én vagyok prűd amiért nem akarok anál szexet? Csak szólok, volt olyan exem akit ujjal és nyelvvel is izgattam, majdnem a produtatájánál. Jogos, nem voltam józan. Azért ahhoz is kell kellő higiénia.
De ne aggass már rám semmilyen jelzőt, ki vagy te hogy megmondd én milyen vagyok? Eszem megáll! Szerintem hosszabb kapcsolatom volt, mint neked valaha lesz..
12/24 anonim válasza:
Hát lehet, hogy le leszek kur..va, de nálam igen. Én szeretem, remélem nem baj és én ezt fel is vállalom.
13/24 anonim válasza:
Nekem eszembe sem jutna, és a pasimnak sem. Ha menet közben másra támad kedvünk, akkor kiszalad a mosdóba, alaposan megmosakszik, és utána már jöhet a folytatás
15/24 anonim válasza:
Meg anal sem lehet nem hogy popsi után szájba..uufff
16/24 anonim válasza:
Ha nem cél, hogy a popsijában menjek el, hanem tovább élvezkednénk, akkor simán belefér egy farokmosás, segíthet is benne 🙂
17/24 anonim válasza:
Kérdező: szerinted a mocskos szex a jó. Akkor te kinyalnál egy szaros segget vagy bekapnál egy szaros f@szt?
18/24 anonim válasza:
A "tiszta popsiújaknak" mondanám, h attól, h nem látszik a szar, az még korántsem steril...
Az ott lakó, tenyésző baktériumoknak máshol nincs helye a szervezetben.
További jó szopogatást...
19/24 anonim válasza:
Ezek szerint minden csaj, akit anal vegen szajbakurtak, mar meghalt, elfertőződött, megbetegedett. Sebaj, a dobozos kólát, sort, energiaital t meg siman megisszatok, amit Jóska az arufeltolto pakolt ki két segg, meg faszvakaras között.
20/24 Noren1989 válasza:
#19, ha te nem mosod meg, az a te dolgod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!