Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már olyan veletek, hogy egy pasival azért jártatok még mindig, mert nagyon nagy volt a pénisze?
Volt egy barátnőm, aki nagyon szűk volt.
Mesélte, hogy volt egy pasi, de vele nem tudott szexelni akkora mérete volt. A pasi azt hitte a csaj szűk, pedig csak extra szűk volt. Be sem ment, és a csaj pedig a méret láttán meg is ijedt.
Azt mondta nagyon hosszú, és vastag volt neki. Nem tudom milyen vastag lehetett neki, mert az enyémet is vastagnak találta, de az bement még. Habár nagyon-nagyon szorított. (4,8cm vastag van nekem)
Érdekes kérdés, és tanulságos, hogy ebben sem vagyunk egyformák. Ha valakit nem szenvedhetek, taszít a személyisége, nincsenek közös pontjaink, azzal biztos nem kufircolnék együtt csak azért, mert mondjuk iszonyat nagy, kerek, természetes mellei vannak, mint egy mangalánynak. Vagy olyan puncija, mint egy satu. Nekem ezért fura az a csaj, aki képes ÉLVEZNI technikailag / biológiailag a nagy faszt egy ellenszenves csávón.
49F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!