Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, volt már olyan veletek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, volt már olyan veletek, hogy egy pasival azért jártatok még mindig, mert nagyon nagy volt a pénisze?

Figyelt kérdés
Gondolok itt akár szexkapcsolatra vagy párkapcsolatra is, illetve nagynak számít 18 centitől felfelé, arányos vastagsággal.

2023. ápr. 9. 20:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy barátnőm, aki nagyon szűk volt.

Mesélte, hogy volt egy pasi, de vele nem tudott szexelni akkora mérete volt. A pasi azt hitte a csaj szűk, pedig csak extra szűk volt. Be sem ment, és a csaj pedig a méret láttán meg is ijedt.

Azt mondta nagyon hosszú, és vastag volt neki. Nem tudom milyen vastag lehetett neki, mert az enyémet is vastagnak találta, de az bement még. Habár nagyon-nagyon szorított. (4,8cm vastag van nekem)

2023. ápr. 17. 06:51
 12/13 anonim válasza:
100%
Nem minden a méret ha nem tudja használni. Egy kisebb péniszű faszi meg lehet olyan csodát tesz, hogy bújhat mellette az összes méteressel rendelkező egyèn.
2023. ápr. 17. 12:37
 13/13 anonim ***** válasza:

Érdekes kérdés, és tanulságos, hogy ebben sem vagyunk egyformák. Ha valakit nem szenvedhetek, taszít a személyisége, nincsenek közös pontjaink, azzal biztos nem kufircolnék együtt csak azért, mert mondjuk iszonyat nagy, kerek, természetes mellei vannak, mint egy mangalánynak. Vagy olyan puncija, mint egy satu. Nekem ezért fura az a csaj, aki képes ÉLVEZNI technikailag / biológiailag a nagy faszt egy ellenszenves csávón.

49F

jan. 31. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!