Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, anális szex után hány napig érzitek, hogy a popsitok is igénybe lett véve?
#8-as azt ugye tudod, h a babaolajjal kívülről szokták kenegetni a babákat nem pedig belülről...
Ilyen alapon motorolajjal is csinálhatnátok az is csúszik...
Erre (is) találták fel a síkosítót...
Nekem április 7.-én este volt az utolsó anális aktus. Óriásiakat nyögtem az élvezettől! :D
Kb. egy napig érzékeltem, hogy talán egy kicsikét sebes lehet. (De hamar begyógyult. Már nem fáj.) Icipici vérzés sincsen.
Az október 30.-i után (tavalyi év,) kb. két hétig éreztem, hogy valami nem teljesen oké. De hosszú-hosszú éveken át nem volt szexuális értelemben semmilyen partnerem. Jelentkezők voltak, de nem jött össze.
Zseniális találmány, hogy itt mindenki meg tudja állapítani a másik ember nemét - biztosan "távérzékeléssel" működnek egyesek! :D
Ez tehát az "intelligens robotok" korszaka.
12-es voltam.
Mivel nő nem ír ilyet ;)
Irom ezt nőként, jof aszverest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!