Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak szerintem nagyon vonzó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem nagyon vonzó az, ha egy lánynak nagy szája, szép nagy fogai, erős állkapcsa van és ez olyan ragadozós kinézetet kölcsönöz neki?

Figyelt kérdés
Nagyon félelmetes. Sokszor fantáziálok arról, hogy egy ilyen lány prédája vagyok.

2023. ápr. 9. 00:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Sétálunk kézenfogva, és a lány vicsorogva megugatja, megmorogja a ránkrontó kóbor kutyát, majd hangosan hörög. Az állat pedig bevizel félelmében. Utána kettesben megesszük a kutyát.

Ilyen az igazi nő, ilyen a boldog élet!

2023. ápr. 9. 00:32
 2/13 A kérdező kommentje:
Egy lány ismerősöm osztott meg egy képet nemrég insta sztoriban, egy csokinyuszi feje le volt harapva. Ő meg odaírta "így járt a csokinyuszi"
2023. ápr. 9. 00:39
 3/13 anonim ***** válasza:
Vicceltem ám. Természetes dolog ha tetszik, ahogy egy lány a szájába vesz különféle rúd alakú dolgok. Semmi köze ennek az ilyen-olyan állapocshoz meg fogakhoz. Tudat alatt azt képzeled, ahogy a te farkad az ami a szájában van.
2023. ápr. 9. 00:45
 4/13 anonim ***** válasza:
Muti a képet.
2023. ápr. 9. 01:01
 5/13 A kérdező kommentje:

Rosszul gondolod. Én a nagy szájban, az éles fogakban a dominanciát látom. A száj fétisnek nincs sok köze az orálhoz.

Gondolom hasonló ez, mint a láb fétisesek, akik azt akarják, hogy megtapossák őket.

2023. ápr. 9. 01:07
 6/13 anonim ***** válasza:
40%
Fantasztikus lehet, ahogy a szép szàjával harapdál. Ez az egyik gyengém, szeretem a véraláfutásos nyomait. Vagyis a válaszom: nem vagy egyedül!
2023. ápr. 9. 01:10
 7/13 anonim ***** válasza:
Hát a barátnőm nagyon is domináns csaj, de tényleg van egy ilyen nagy állkapcsú nagy fogú barátnője, az még nála is dúrvább.
2023. ápr. 9. 01:15
 8/13 A kérdező kommentje:
A száj nagyon érdekes. Ami ott eltűnik, az többé nem jön vissza. Ez hátborzongató, de ugyanakkor lenyűgöző is.
2023. ápr. 9. 06:26
 9/13 anonim ***** válasza:
Mi izgatna a legjobban, honnan harapjon ki belőled?
2023. ápr. 9. 15:24
 10/13 anonim ***** válasza:
Mindenkinek vannak fura fètisei
2023. ápr. 9. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!