Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! 50 év felett mennyi aktusra van/lenne szükségetek?
Figyelt kérdés
Fizikailag hogy bírjátok?2023. ápr. 8. 21:07
21/22 anonim válasza:
Én 58 éves férfi vagyok, 2 éve vagyok együtt válás után az új párommal.
Mivel összebújva tévézünk esténként, elég gyakran alakult ki szex.
De mostanában azt veszem észre magamon, hogy nem úgy vagyok, mint fiatalabb koromban, hogy egy női test símogatásától már állna a szerszám.
Elő szokott fordulni, hogy egyszerűen nem áll fel.
Azon gondolkozom, hogy heti 1 alkalomra kellene szűkíteni a testi kapcsolatot, ill. kipróbálom majd a Sildenafil tablettát is.
Igaz a páromnak az nem gond, ha nekem éppen nem menne, de nyelvvel kényeztetem.
Bízom benne, hogy 58 évesen, Ő is annyi, elfogadja, hogy nem mindig vagyok a toppon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!