Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen tárgyakat dugtatok fel eddig a puncitokba?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 7. 20:37
1/22 anonim válasza:
Vibrátor meg filctoll. (az még régebben volt)
2/22 anonim válasza:
3/22 anonim válasza:
Lehet régimódi vagyok, de én csak dildót és vibrátort szoktam, azt viszont nagyvonalúan :-) Más tárgy nem oda való.
4/22 anonim válasza:
- vibrátor
- ujjaim
- kézfejem
- fésűnyél
- banán
- kígyóubi
- igencsak érdekes alakú buborékfújó
- dildó
- vibrotojás
- dezo flakon
- masszírozó vibrátor
- üres parfümös üveg
Valamit biztos kihagytam, de zömében ezek voltak.
5/22 anonim válasza:
Mondja már meg nekem valaki, miért lettem lepontozva, csak mert ennyi mindent kipróbáltam?
6/22 anonim válasza:
#6 csak ennyi? Nagyon visszafogott jelenség vagy 😅
7/22 anonim válasza:
Már megint ez a feldugdosósdi. Jellemző. 🤦♂️
8/22 anonim válasza:
9-es. Gáztűzhely. Na persze. Még, ha normális dolgokat írnátok nem kapnátok 0%-ot. Mondjak pár példát?
Baseball ütő nyele, legújabb Ájfon, Red Bull energia ital doboza, stb. Viszont gáztűzhely = hülyeség!!!
9/22 anonim válasza:
Fogkefe nyele, fésű nyele, ceruza, toll, dildó
10/22 anonim válasza:
Ceruzaval kezdtem. Most mar felmegy egy testpermetes muanyag fujos "doboz" es ami par eve gyerekeknel trendi volt vastag nagy meretu ceruza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!