Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért akarják bemesélni a férfiaknak, hogy a méret nem lényeges?
Mielőtt kitalálja valaki, nincs kis pöcsöm, igaz, lehetne ettől nagyobb is, de így is jó.
Beszélgettem már jópár nővel, akik ezért megjegyezték, hogy igenes fontos a méret, gyakorlatilag a nők ki sem mondhatják hogy számít, mert azonnal minden féle kurvának lehordják őket…
#30 egyáltalán nem felesleges a mellplasztika. Egyébként 1 500.000, annyiért szoktak egy jobb használt kocsit venni, szóval nem egy vészes összeg.
Egy ilyen műtét egy nő önbecsülését vissza tudja adni, azért manapság már vannak nagyon élethű műmellek, természetesebbek, mint régen.
Addig egy feleslegesen drága kocsival semmivel nem lesz senki előrébb, de tudja vele ràzni a rongyot.
Szerintem két dolog miatt nem illik kimondani, hogy számít a méret.
Egyrészt azért, mert a pasikkal ellentétben, akik ha sok nőt meghódítanak, az náluk menőnek számít, addig ha egy nő váltogatja a pasikat, az inkább ribis meg ciki. Az meg aztán még inkább, ha valaki a méret alapján válogat, vagy kimondja, hogy azért hagy ott egy pasit, mert a farkával egyszerűen nem tudta kielégíteni rendesen.
Másrészt meg azért, mert a péniszméret egy olyan adottság, amin nem igazán lehet változtatni. Talán még fiatal korban, ha időben észlelik, hormonkészítményekkel lehet befolyásolni, de felnőttként már ez sem működik, és tudtommal műtét sem létezik rá. Szóval az igazság az, hogy nem feltétlenül a pasi tehet róla, ha picike neki nagyon.
Mondjuk mindettől függetlenül az egy létező jelenség szerintem, és én is láttam rá példát, hogy a pasik egy része valami mással, például túlzásba vitt testépítéssel, vagy feleslegesen drága és/vagy nagy autóval próbálja a kicsi kukit kompenzálni. Ami összességében inkább vicces szerintem, pláne amikor a magát nagyon férfiasnak beállítani próbáló pasi valódi mérete az ágyban kiderül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!