Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Jobb ha hosszú az előjáték behatolás előtt?
Az párom nem bírja sokáig, de ezzel nincs is baj. De tisztában van vele, hogy nekem ennyi kevés lenne, ezért addig nyal vagy ujjaz általában, amég el nem élvezek. Ha már ő is elélvez, utána már nem szoktuk folytatni.
Van olyan is, amikor valamiért én nem élvezek el, de attól a szex ugyan olyan jó. Ha ennek kisebb az aránya, mint ahányszor én is elélvezek, addig nekem ezzel nincs gondom.
“egyáltalán nem baj, ha nem jön össze a nő számára az orgazmus?”
EZ EGY KOMOLY KÉRDÉS???
#1es vagyok.
Mivel tudjuk mind a ketten, hogy hamar elélvez, ezért mindig szól mikor elmenne, hogy mostmár ő jön. Először én kényeztetem őt, utána ő engem, és utána van behatolás.
Előtte jó, ha van orgazmus, az sem baj, ha nem volt hosszan, a lényeg, hogy legyen. Utána elmegy, ami rendben, de ettől még jobban esne, ha kicsit hosszabb a szex is. Viszont ha már így van, legalább akkor ne csak egyszer csináljuk.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!