Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nővel nagyon sokan feküdtek le,akkor még most is ugyanígy tesz?
Ezért sem kezdek számokkal dobálózni. A lényeg az, hogy szerintem nem abból kell kiindulni, hogy mekkora a szám, mert nem ez mutatja a hűséget. Az a nő, aki éppen a harmadik kapcsolatában van, de az elsőt a másodikkal, a másodikat a harmadikkal csalta meg, az nekem kevésbé bizalomgerjesztő, mint ha egy nőnek volt pl 3 kapcsolata, amiben monogám volt, és emellett szingli korszakában lefeküdt x férfival.
12!
10 felett már sok.
13!
De ez mutatja a hűséget meg a minőséget is.
Engem az se zavar egy nőnél ha 200 felett van, legalább nem fél a fasztól. :)
Ismertem nem egy ilyet akik volt hogy napi 3 pasival voltak, csinálták 1-2 évig, aztán bumm egy pasinál letáboroztak, onnantól nem fért hozzájuk más, pedig próbálkoztam akkor is. :)
20!
Kb senkinek sem ideális a szűzlány :) na meg ez a két véglet van csak, nem?
Ha a feleségem szűz lett volna amikor összejöttünk, akkor ezer% hogy ma nem lenne a feleségem!
Soha nem vettem volna el szűz nőt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!