Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a szerelmed leszopna mást, utána megcsókolnád?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 5. 09:45
22/29 anonim válasza:
#20: természetesen nem. A csajom nyilván jópár faszt leszopott már, de nem mindegy hogy 5 perce vagy 5 éve. Legalábbis én így vagyok ezzel, de látom elég sokan imádják ezt, azoknak egészségére!
23/29 anonim válasza:
Engem izgat az ilyesmi, úgyhogy ha megbeszélt lenne akkor persze. Ha nem, akkor nyilván nem.
26/29 anonim válasza:
Szoktam arról fantáziálni, hogy szexkapcsolatra összejövök egy gimis lánnyal, és mindenki azt csinál mellette, amit akar. Nem zavarna, ha aznap mást is leszopna, csak engem is szopjon, és dugjon rendesen. F35
28/29 anonim válasza:
Meg, a puncit is kinyalnám más után, csak ritkán lehet ilyenre nyitott partnert találni.
29/29 anonim válasza:
Nem csak hogy nem csókolnám meg, de még szakítanék is vele. Nekem ez már megcsalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!