Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szexibb néhány idősebb nő, mint a fiatalabbak?
"Van olyan 40-45 körüli nő, aki sokkal jobban néz ki, mint egy pár 20-25 éves."
Sokféle ember van, ilyen is van, de átlagban jobb nők a 20-25 -k mint a 40-45 -k.
20on évesként annyit tudok elképzelni, hogy egy ennyi idős nő tapasztalt, jobban "ért" az emberekhez. Jobban tisztában van önmagával kívül-belül, magabiztos. Van már annyi élettapasztalata, hogy tudja "mitől döglik a légy". Ha szép, csinos, ad magára akkor simán el tudom képzelni, hogy valakinek ez nagyon bejön.
Ennek ellenére pl.: volt egyszer egy pasi akibe beleestem, a barátnője nálam 14 évvel volt idősebb (a srác nálam pár évvel idősebb) és ott nem értettem (igen, bevallom féltékeny voltam), hogy mit eszik azon a nőn, mert nem egy szép nő (objektíve, persze neki nyilván tetszett), nem is igazán csinos, meg azok alapján amiket mesélt róla teljesen átlag.
De valószínűnek tartom, hogy magabiztos, tapasztalt és ez bejött neki.
43 éves vagyok.
Világéletemben komplexusaim voltak, mindig kevesebbnek, csúnyábbnak, kövérebbnek, stb éreztem magam kb minden más korombeli lánynál, nőnél.
Most van egy olyan pasi mellettem, aki a rajongásával, szerelmével elérte azt, hogy bízzak magamban, azt lássam a tükörben, ami ott van, nem azt ami a fejemben. Hogy értékeljem a belső tulajdonságaimat is. Megtanított objektíven látni magamat.
És ez azt eredményezte, hogy az egész kisugárzásom megváltozott, a testtartástól kezdve a ruházkodáson ás a más emberekkel való kommunikációig, és ha akarnám, minden ujjamra jutna pasi. Fiatalabb, idősebb. Kitartóan udvarolnak.
Szerintem huszonévesen sok fiatalnak vannak problémái magával, és egyszerűen el kell telnie időnek, kell gyűjteni élettapasztalatot, meg kell ismerni magunkat ahhoz hogy egyenesbe kerüljünk. Na, az ilyen, önmagukat később megismerő, önmagukkal később megbarátkozó nők virulnak ki negyven éves korukra.
Szerintem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!