Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen szopási technikákat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen szopási technikákat ajánlotok?

Figyelt kérdés
Szeretném a barátom minél jobban kielégíteni mikor szopom. Vannak ötletek?

2023. ápr. 4. 00:35
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
70%
Miért nem kérdezed meg a pasit?
2023. ápr. 4. 17:56
 22/32 anonim ***** válasza:
89%
Az lenne az igazi ha ugy tudnád csinálni, hogy te is élvezzed, ha téged is szorakoztatna, hogy játszol vele. Ha örömmel tudod csinálni az minden technikánál többet ér.
2023. ápr. 4. 18:07
 23/32 anonim ***** válasza:
23%

22.

Ez hülyeség. Attól még hogy élvezi (ami fontos) még csinálhatja rosszul.

Mi nem tudunk segíteni. Kérdezd meg hogy mit szeret.

2023. ápr. 4. 18:10
 24/32 anonim ***** válasza:
16%
Ha valamit nem élvezel, nem tudod "akarni élvezni". Nem hiába munka. Szar dolog, de vagy ez, vagy a magány.
2023. ápr. 4. 18:21
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Utálok szopni. Mostmár nem is csinálom, szerencsére találtam olyat aki megérti. De az exeim imádták, mert megbeszéltem velük mit szerettek. Ilyen egyszerű.
2023. ápr. 4. 18:25
 26/32 anonim ***** válasza:

Nem értem, ez miért bonyolult. "Így szoplak, mert a gyakoriról a Zsoltinak ez tetszik. Ja, hogy nem merek veled beszélni? Hihi bocsi."

Annyira rossz, hogy áttették szex kategóriába. Ha valaki a felnőtt kapcsolatokban válaszolta még meg: volt az a kérdés, amiben a monogámia vs alternatív párkapcsolatokon ment a vita, és feljöttek a válások: itt a példa. Nem azért vannak válások, mert nincsenek sokan a kapcsolatban, hanem mert gechit nyelni tud a szájával, de kommunikálni nem, és erre a szánalmas, silány alapra akarnak majd kapcsolatot építeni.

2023. ápr. 4. 18:30
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

"Nekem nő szokott bologatni, neked mindegy, csak ember legyen😁😂"

mert a nő mi a bánat, ha nem ember?

nagyon mélyre ásod magad.

2023. ápr. 4. 19:00
 28/32 anonim ***** válasza:
0%
Ember! Férfi.
2023. ápr. 4. 19:16
 29/32 anonim ***** válasza:
77%

28

A nő mi? Pingvin?

2023. ápr. 4. 19:19
 30/32 anonim ***** válasza:
19%
Női nem, ember. De te mondid a nőre hogy ember! Menjünk vacsorázni!? Nőkre nem mondjuk hogy ember. Idióta
2023. ápr. 4. 19:21
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!