Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sz*pásnál mennyivel ad többet nektek az élmény ha a nő arca szép és kívánatos külsőre?
Úgy gondolom nem lehet panasz a külsőmre és nem csak mások gondolják így de szerintem is nagyon szép az arcom,hófehérek a fogaim,a mosolyom pedig egyesek szerint "gyilkos" plusz a nagy,zöldeskék színű szemem:)
Ezek a külső tulajdonságok adnak nektek egy pluszt ilyenkor vagy lényegtelen és fontosabb a technika?:)
Nézd, 47 éves vagyok. Volt pár kapcsolatom, de minden csaj technikája más-más volt. Nem az arcukon múlott. Szerintem ez csupán pár százaléka az élvezeti faktornak. Volt gyönyörű, modell karakter is, de olyan gépiesen csinálta, hogy alig tudtam elélvezni. Az ellenkezője is igaz, volt olyan lány aki annyira felhúzott hogy kb 2 percig bírtam. Működött a kémia köztünk.
Nem kérdezted, de nyalásnál is így van. Inkább 100 kevésbé tökéles lány, akin látod, hogy élvezi, mint a tökéletes de guminőként viselkedő partner
Nyilvan számit,hogy szép arcú lányt szopatok.
Számszerűsiteni nem tudom,de jobb maga tudat is,hogy nem egy bányarém szájaban van a büszkef@szom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!