Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hanyszor birjatok?
Figyelt kérdés
Este es masnap reggel, osszesen mennyi volt a maximum menet es hany evesen? Mikor van az hogy mar faj, vagy nem kivanjatok? Mitol fugg hogy mennyi megy?2023. ápr. 2. 19:25
1/9 anonim válasza:
Este kilenctől valameddig 6 menet.Nem fájt, bombázó szeretőm volt! Hajnali ötkor munkába kellett mennem, nem voltam kipihent, de 30 évesen nem lehetett gond!
2/9 anonim válasza:
Elso komoly baratnommel 3het chat utan tudtunk talalkozni, leszalltam a buszrol delben es kb fel egytol este 9ig nem csinaltunk mást
4/9 anonim válasza:
Nekem volt olyan, hogy délután 3 rövidebb, reggel meg 2 rövidebb.
Nagyon partner és hangulat függő a dolog.
5/9 anonim válasza:
Páromnak, és nekem is elég egy kiadós. Volt mikor 10-15 perc is eltelt mire össze szedte magát utána, és ki tudott menni a fürdőbe. 401 felet, ha már csinálja az ember, csinálja rendesen. Amúgy ez 20 perc- és 1 óra közötti időt jelent. Legtöbbször reggel-este.
6/9 anonim válasza:
3 4 egy este. Már kb 0, a magas prolaktinszintem miatt.
7/9 anonim válasza:
Szerintem 5 körül volt a max egy nap alatt, kora huszonévesen
8/9 anonim válasza:
Egyszer kisebb-nagyobb megszakításokkal végigszexeltük a Gyűrűk Ura extended trilógiát 20 évesen. Az a terv, hogy 40 évesen a Hobbitot is hozzácsapjuk. Tantrikus szex, fuck yeah!
9/9 anonim válasza:
Nekem 4 a rekord. De egy menet minimum 40 perc. 🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!