Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti szerettek lábujjakat szopogatni? És hány évesekét?
Én szeretném egyszer kipróbálni egy szép, 28-40 év közti nő lábát így kényeztetni.
Kérdező: ne gondold nagyon túl ezt a dolgot: kérdezd meg a partneredet, hogy mit gondol a lábadról, és ha pozitív a válasz, akkor kérdezd meg, hogy kipróbálná-e, hogy kényezteti a lábadat? Szerintem belemenne tutira.
Sok férfi szereti ezt, és nem csak a fétisesek.
6. Válaszoló!
Miért kellene, szégyellnem magam? Nem értem
13 válaszoló.
Én is szívesen csinálnám de nem tudom hogy hogy kellene rá venni a lányokat, hogy ne legyenek elutasítóak ezzel. Élmény lenne
Erre nem baráti társaságból kell lányokat rávenni, hanem a barátnődet. Nem is annyira sikeres haver lányokkal ez a buli és ki is néznek miatta. Egy kapcsolatba belefér, ha te is viszonzod az ő vágyait.
Kérdésre válaszolva 14 évesen kerültem közelebb kapcsolatba női lábbakkal, akkor egy osztálytársam lábát kellett nagyszünetben fogadásból megpuszilni, fogdosni. Ennek 7 éve, ebből 4-et a mostani barátnőmmel (és lábával :D ) éltem meg, Ő egy évvel fiatalabb, mint én. Életkorban nincs megkötésem, a lábméretre több preferenciám van, mint a lány korára. Amúgy a szopogatás távol áll tőlem, inkább masszírozás, simogatás, puszi; összenyalni nekem undi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!