Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szub nők! Milyen szerepjátékot szerettek/ szeretnétek?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 2. 14:30
1/10 anonim válasza:
apu-kislánya szerepen kívül szinte mindent kipróbálnék.
2/10 anonim válasza:
Rabszolga-gazda.
Fiatal-idős .
Szűz, ártatlan-durvább , határozottabb .
Beosztott-főnök.
3/10 anonim válasza:
Elrabló-elrablott ezt kedvelem a legjobban.
4/10 anonim válasza:
Utolsó , te melyik szoktál lenni?
5/10 A kérdező kommentje:
#2#
Melyiket próbáltad már?
2023. ápr. 2. 14:49
6/10 anonim válasza:
Űrlényes, vallatós, rabszolgás, iskolás lányos
7/10 anonim válasza:
Rabszolga-gazda
Elrabolt-elrabló
Mindkét jázèkban én szeretek lenni az alárendelt
8/10 anonim válasza:
Párommal mi is szeretjük a szerepjátékokat:)
Rendőr rablány
tanár diáklány
főnök titkárnő
háziúr szobalány
Ilyenkor mindig be is öltözünk, mondjuk sima ruhák ezek, pl fehér selyemblúz fekete miniszoknya, öltöny, ilyenek nem kel nagyra gondolni. Meg vannak kellékeink is pálca fenekeléshez meg bilincsek is:)
10/10 anonim válasza:
Semmilyet. Szub nő vagyok, de a szerepjátéktól nagyon idegenkedem. Én önmagamként szeretem megélni a szexualitásomat, és azt szeretem, ha a párom is önmagaként van jelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!