Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire jellemző a csinos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jellemző a csinos vonzó nőkre hogy sajnálatból lesznek férfival?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon csinos vonzó kolléganőm, aki szingli ketten ülünk egy irodában elég jól összebarátkoztunk sokat beszélgetünk én egy 38 éves incel férfi vagyok, aki még nem volt nővel, jó lenne ha lenne valami ezze a kolléganőmmel, ő tudja hogy sikertelen vagyok a nőknél...

Mit gondoltok ha esetleg megkérném hogy esetleg egy kis kézimunkában vagy valamiben segítene mert annyira hiányzik a szex, akkor megsajnálnám és lenne velem?

2023. ápr. 1. 12:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én már szexeltem két szűz pasival innen a gyk-ról, kifejezetten az izgatott, hogy szűzek és első vagyok nekik. De nem biztos, hogy ő is ilyen, szóval te ne kezdeményezz mert rosszul jársz. Várd meg, hogy ő lépjen! Ha akar...
2023. ápr. 1. 15:02
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanazért amiért más nő sem volt még veled. Nem véletlen vagy sikertelen a nőknél valami nem olyan nálad mint kéne lennie. Én nem tudom mi hisz nem ismerlek. De valamiben más vagy mint az átlag férfiak akinek volt/van nője. És ha nem jössz be neki akkor olyat kérsz mintha tőled egy 120kg-os, izzadt, csúnyán öltözött, zsíros hajú nő kérne ilyet. Neked a csinos kolléganő tetszik akkor szánalomból elmennél a 120kg-sal? Inkább nézz körül, mi az amiben te más vagy, próbálj változtatni ha tudsz és akkor ha nem is ez a kolléganő de valaki lehet, hogy akad neked is.

A külsőn könnyebb változtatni, higiénia, modern és tiszta öltözködés, nem egy hétig hordani ami rajtad van, rendezett haj, tiszta fogak, sport, edzőterem stb. A belső már nagyobb gond hisz legtöbben akivel belsőleg gond van ezt legtöbbször fel sem ismerik, szerintük abszolút rendben vannak. És ha esetleg fel is ismered akkor sem egyszerű megváltozni mondjunk visszahúzódóból, félénkből társasági emberré stb. Nem beszélve esetleges pszichés gondokról amivel esetleg nem vagy tisztában. Lehet, hogy csak extrém unalmas vagy. De ezeket ne vedd magadra, nem ismerlek ezek csak példák.

2023. ápr. 1. 15:07
 13/16 anonim ***** válasza:
Egy vonzó csinos nő nem fekszik gerincre szánalomból
2023. ápr. 1. 17:28
 14/16 anonim ***** válasza:
11: igazi jótét lélek vagy, az isten áldjon! 2-vel kevesebb nyavajgó szűfiú mindent megér :)
2023. ápr. 1. 17:32
 15/16 anonim ***** válasza:
14. No-no! Miért gondolod, ha bejött neki a nyavalygó szűzfiú szerep, mert igy összejött egy szex, akkor nem probálkozik ujra és ujra ezzel?
2023. ápr. 1. 20:40
 16/16 anonim ***** válasza:

15: nem tudom. Én már régen nem vagyok szűz, de szerintem kevesebb nőt lehet befűzni a nyavajgó szűzfiú stílussal, hogy megérje ezt kamuznom :)

(mondjuk az én koromban már el sem hinnék)

2023. ápr. 1. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!