Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor tényleg Domináns vagyok túlságosan vagy mi?!
Gondolom lett neki valaki más és ezt az indokot találta ki. Ez általában így működik, ráfogjuk valamire, aminek semmi köze a valósághoz.
N
Nem párkapcsolat volt köztetek, de ennek mi köze ahhoz, hogy milyen indokkal szakította meg veled a kapcsolatot?
Attól még nagyon is lehetséges, hogy lett másik szeretője, vagy járni kezdett mással és egy kitalált indokkal lerázott, mert nem akarta megmondani...
Nem értem, miért ne lenne lehetséges? :D
Omg, ember, te aztán nagyon sötét vagy. :D Ilyen pasitól nem is fogadnék el semmit, mert gyalázatos, hogy ennyire értelmezni nem tudsz.
Pontosan a kérdésedre válaszoltam. Nincs köze annak, amit mondott a dominanciádhoz, csupán egy ráfogott, kitalált indok... Mit nem értesz ezen? :D Egyszerűen csak megunta, nem akarta folytatni. Tök mindegy, hogy előtte élvezte-e, már ha tényleg élvezte és nem csak megjátszotta azt is miattad...
Ebben semmi marhaság nem volt. Lerázott, ennyi. :D
Na mindegy, én megpróbáltam... XD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!