Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A szexpartner kereső oldalak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szexpartner kereső oldalak hogyan működnek?

Figyelt kérdés

Még sosem voltam ilyenen, de érdekelne. Nekem valahogy az az érzésem, hogy az ilyen oldalakon erős férfi többség van, mert a nőknek úgyis könnyű partnert találni bárhol, nincs különösebben szükségük ilyesmire.

Viszont házaspárok lehet keresnek harmadik személyt vagy más párt, hogy kicsit feldobják a szexuális életüket. Mik a tapasztalatok? Hogyan működik egy ilyen oldal? Mennyi az esély tényleg találni egy szexpartnert?

2023. márc. 30. 10:21
 1/6 anonim ***** válasza:
75%

Az esely kb nulla.

Sok ffi párosra hirdet az exével pl.

Sok a b**i is nőnek adják ki magukat.

Rengeteg a kamus női profil - nyilván azért hogy fizess elő.

Ha kudarcélményre vágysz, vágj bele

2023. márc. 30. 11:29
 2/6 anonim ***** válasza:
93%

A házaspárok többsége nőt keres 3.-nak. Amelyik nem az ugyanúgy napi több tucat levelet kap a pasiktól.

Az arányokat jól látod, minden nőre sokkal-sokkal több pasi jut, ha jól is néz ki akkor meg százas nagyságrend (ja és egy csomó magát nőnek kiadó troll, meleg).

Egyébként a netről akkor tudsz csajozni ha a) jól kommunikálsz, megnyerő a stílusod, b) élőben is megy a dolog (mindegy mit beszélsz meg, legjobb esetben is összejön egy személyes tali - semleges helyen pl. kávézóban - ha ott nem tudsz kémiát teremteni akkor annyi volt a történetnek nincs folytatása).

2023. márc. 30. 12:03
 3/6 anonim ***** válasza:
25%

Mint egy társkereső, csak kicsit erősebb a szexuális téma. :D

A nők sem tudnak bárhol partnert találni. Ha nincs ismeretségi köröm, nincs férfi a munkahelyemen, akkor hol találnék? Ugyanúgy felmegyek egy szexpartner keresőre, mint a férfiak.

Női szemszögből a legnagyobb probléma, hogy a legtöbb férfi kapcsolatban van. Persze akit ez nem zavar, az valóban válogathat.

A férfiakkal folytatott beszélgetésből ítélve, pár havonta átlagban összejön nekik valami, viszont általában nincs folytatás valamilyen okból. (De nyilván akkor nem lenne az oldalon, szóval lehet, hogy vannak sokkal szerencsésebbek is.)

2023. márc. 30. 12:46
 4/6 anonim ***** válasza:
61%
#3 hát ha még csak a foglaltakkal lenne a gond... nagyobb probléma hogy a neten az egy főre eső hülyék, kamusok aránya kettő 😂
2023. márc. 30. 12:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 100% nőként
2023. márc. 30. 13:53
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Tök átlagos 43 éves pasi vagyok. Az elmúlt nyár óta csak ilyen oldalakon ismerkedtem. Mindig tartós szexkapcsolatot kerestem. Lett is ilyen meg több olyan is ami csak 1x alkalom lett.

Most megpróbáltam és nem tudom összeszámolni, hogy hány nő volt azóta. Kb 10

Ami igaz, hogy 1 nőre jut kb 5-7 pasi. Viszont sok pasi meg béna a netes ismerkedésben. Kipróbáltam, hogy beregisztráltam nőként, hogy milyen üzeneteket kapok. Ebből tanultam.

Szerintem sokkal könnyebb így ismerkedni, mint élőben.

2023. márc. 31. 01:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!