Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnapelőtt vesztettem el, azóta viszket a hüvelynyílásom. Miért?
Figyelt kérdés
Hétfő este szexeltem először. Tegnap reggel óta viszket. Nem zavaróan, csak érzem. Tisztán, fürdés után csináltuk.
19/L
2023. márc. 29. 14:18
11/19 anonim válasza:
Első alkalom után lehet ilyen, új az egész a testednek, ki lett dörzsölve, pár napon belül valószínűleg elmúlik.
12/19 anonim válasza:
Minden nap együtt vagytok? Nem szokott eljárni külön bulizni? Vagy hétvégén külön fiúsprogit csinálni? Lehet lefeküdt valakivel amig veled nem lehetett és most meg átadott neked vmit.
13/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk együtt minden nap, csak heti 5-5. De tuti nem! Ennyire bízok benne. Amúgy ma már nem viszket, szóval vaklárma volt. :)
2023. márc. 30. 10:28
15/19 A kérdező kommentje:
22
2023. márc. 30. 11:11
16/19 anonim válasza:
Ti meddig vártatok az első sexig?
17/19 A kérdező kommentje:
6 hónapot a megismerkedéstől, de kapcsolatban csak 1 hónapot, mert ugye már régebbről ismertük egymást.
Gondolom azt vártad, hogy majd valami hosszas időt beírok, amire válaszolhatod azt, hogy egy 22 éves nem vár annyit.
Rosszindulatka!
2023. márc. 30. 11:37
18/19 anonim válasza:
Nem rosszindulatbòl kérdeztem és te meg elég naìv vagy ha mindent ennyire elhiszel neki. Közbe lehet már hétvégén másnak a bugyijàban lesz benne megint
19/19 A kérdező kommentje:
😂😂😂
2023. márc. 30. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!