Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lámyok. Szopás közben tartotok folyamatos szemkontaktot a partneretekkel?
Nem
Alt be van csukva a szemuk.
Férfi vagyok. Én mindig nézem a párom akár ő dolgozik rajtam, akár én őrajta.(női párom, nem vagyok meleg). Amikor a farkammal foglalkozik, néha felnéz, de ritkán, talán kényelmetlen lenne állandóan úgy tartani a fejét, hogy ügyködjön is rajtam, meg nézzen is egyszerre. Én azért nézem mindig őt, mert izgató a meztelen teste, izgató amikor élvez, ki nem hagynám a látványát!
Viszont volt egy barátnőm, aki mereven nézett, miközben dugtam őt. Szinte még pislogni is elfelejtett. Számomra nagyon szokatlan és izgató volt, mert a legtöbb nő becsukja a szemét amikor élvezi. A többség az elején, amikor még nem hat eléggé rájuk a ténykedésem, előfordul, hogy néz, de amikor élvezni kezdi, becsukja a szemét. Ebből (is)következtetni lehet rá, hogy hol tart a "dolog" nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!