Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nőknek mennyire izgató egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek mennyire izgató egy férfi alsóneműben?

Figyelt kérdés

2023. márc. 28. 07:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%
Nagyon izgató, mert ez a fétisem! :P L28
2023. márc. 28. 09:29
 12/16 A kérdező kommentje:

Mondjuk nekem az is fura, ha valakit tényleg csak a párja izgat így. Persze voltak akik leírták, hogy ha tetszik nekik a pasas, akkor akkor is izgatja őket, ha nem a pasijuk.

De az előbbi nekem akkor is fura. Engem attól még izgat egy nő fehérneműben, hogy nem a párom, de jól néz ki.

2023. márc. 28. 09:31
 13/16 anonim ***** válasza:
23%

Miért kellene izgatnia? Csak egy ruhadarab. Engem a ffi szelleme, jelleme, személyisége izgat (és igen, voltak már egyáltalán nem szexszimbólum férfiak az életemben), nem egy test, vagy, hogy éppen mi van rajta... Az csak egy aprócska, jelentéktelen dolog.

Nem 12 éves vagyok már... Reklámokban meg kifejezetten irritáló a jelenség számomra.

Ilyen is van.

2023. márc. 28. 10:00
 14/16 anonim ***** válasza:
76%
Az alap dudor szexi, amikor áll neki és feszéti a boxert az már fel tud izgatni ha miattam van. 22L
2023. márc. 28. 10:30
 15/16 anonim ***** válasza:
43%
Nekem izgató ha a páromat látom így akkor nagyon, de ha pl egy képet látok a neten így egy pasirol az is tetszik
2023. márc. 28. 13:39
 16/16 anonim ***** válasza:
61%
Ha áll neki, akkor az. És ha a pasas is jól néz ki.
2023. márc. 29. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!