Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok szerintetek a külföldi és magyar nők között van-e különbség szex terén?
Ahogy észrevettem a magyarnők el vannak a sima reszeléssel, érzelem mentes basz...-sal, mig a külföldi lányok jobban figyelnek az érzelmekre érzésekre és nyitottabbak az extrákra is..
Csak én tapasztaltam ezt?
Dehogy nincs.
A magyar nők bigottak semmi fantáziájuk nem képesek kísérletezni.
Valszeg az is benne van, már aki itthon szexelt külföldi nővel, hogy mivel senki nem ismeri őket és mennek is majd haza, jobban megnyílnak.
Hány ilyet tudok, hogy otthon jó kislány, aztán amikor meg jött az Erasmus meg társai, akkor még 5-en dugták.
A kelet Európai nők sokkal jobban néznek ki szexibbek, de a nyugat Európaiak meg kurvásabbak az ágyban, bevállalósabbak.
Volt egy angol csajom, picit husibb volt, azt mondtam neki nem tudok semmit angolul, na az szex közben olyan mocskos dumát nyomott, hogy szinte attól el lehetett élvezni (és még egy részét tényleg nem is értettem, mert tényleg nem hibátlan az angolom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!