Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedési céllal érdemes lehet discoba ellátogatni?
Figyelt kérdés
Vagy alkalmin kívül más úgysem lesz?2023. márc. 27. 14:29
1/9 A kérdező kommentje:
Ja és csávó vagyok
2023. márc. 27. 14:29
3/9 anonim válasza:
Nézd, aligha.
Legtöbbször azt a választ fogod kapni, hogy van barátom csak bulizni jöttem.
4/9 anonim válasza:
Neked nem. Miert nem? Azert, mert ha ilyen hulyeseget kerdezel, akkor valoszinu nincs tapasztalatod ezen a teren, tapasztalat nelkul meg eleg vekonyak az eselyeid, mas jatek kell szorakozohelyeken, mint egyeb teruleteken
5/9 anonim válasza:
11 hónapos kapcsolatom lett szórakozóhelyről
De a jó külső, igényesség, stílus számít első körben, úgyhogy ezek nélkül inkább ne
6/9 Lazy Lover válasza:
Lehet ismerkedni bárhol lehet
7/9 anonim válasza:
Nyolc évig voltam együtt azzal, akit ilyen helyen ismertem meg. Ugyanakkor személyiségre, utólag levonva a tanulságokat, bár visszamehetnék az időben. Persze nem mindegyik bulihelyen megismert hölgyre releváns ez a következtetés.
8/9 anonim válasza:
Diszkóban csak azoknak van esélye ismerkedni, akik valamilyen módon kitűnnek az átlag formák közül.
9/9 anonim válasza:
Igen, feltéve, hogy nem komoly kapcsolat a cél, hanem egy vagy több dugás. A diszkós ribik ugyanis csak utóbbira alkalmasak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!