Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti leszoktátok nyelni?
Figyelt kérdés
Sokan azt mondják, hogy nem szeretik, mert megalázó és nincs jó íze a spermának, míg mások engedik szájba, de nem nyelik le.2023. márc. 26. 20:39
11/29 anonim válasza:
Én azt szeretem, ha a lábujjaimra élvez és szépen lenyalogatja, ahogy egy jó kisfiúhoz illik, ha már volt képe nem bennem eldurranni.
13/29 anonim válasza:
Mindig lenyelem kivéve ha párom kéri, hogy porszívóval szivassam ki neki nagyon szívesen megteszem :)
15/29 anonim válasza:
Annyira azért rossz íze sincs. :D
16/29 anonim válasza:
#10!
Te utasításra csinálsz mindent? Jó kis szubmisszív nő lehetsz.
Dom Férfi vagyok.
17/29 anonim válasza:
Számomra jó érzés látni a partner arcán hogy ő élvezi meg talán ez a legjobb módja hogy nem kell takarítani utána. Meg aztán hogy nézne ki a számba elélvez én meg szaladok a mosdóba kiköpni szerintem ez megölné az egész aktust. Aki meg tényleg nem tudja ezt megtenni az élveztesse a partnerét a mellére és azt még talán onnan könnyű letörölni.
19/29 anonim válasza:
#18!
Kedv függő? Ha már csinálod akkor van kedved. Vagy kényszerből csinálod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!