Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyobb mellű nők! Ti élvezitek, ha megbamulják vagy épp oda keveredik egy férfi tekintete?
Figyelt kérdés
Vagy épp az ellenkezője?2023. márc. 26. 09:30
2/10 anonim válasza:
Semleges. Mindig nagyobb melleim voltak, ezért mostanra már teljesen hozzászoktam.
Nna persze ha vki láthatóan nyálcsorgatva bámul, az viszont már irritál.
3/10 anonim válasza:
Kisebb mellett is megnéznek a férfiak nemcsak a nagyot… csak úgy kell öltözni.
4/10 anonim válasza:
A legtöbb nő élvezi. De csak azt, ha a nekik is tetsző férfi nézi.
6/10 anonim válasza:
na majd 20 év múlva vissza sirjátok azt az időt mikor még bámultak titeket
7/10 anonim válasza:
#6, én örülnék neki, ha 20 év múlva még élnék...
Egy 50 körüli nő (a 2. válaszoló)
8/10 anonim válasza:
A nő dönti el, hogy mit vesz fel. Ha köldökig dekoltáltan flangál, kilógó melltartóval, akkor bizony élvezi, ha a szájával tagadja, akkor is.
9/10 anonim válasza:
Igen, azért jól esik, de kicsit ijesztő is néha, pl ha az utcán is megyek és látom ahogy a tekintetek így sorban odaszegeződnek, strandon meg pláne. Az viszont idegesítő tud lenni, hogy kb mindem pasi lefelé néz amikor beszélgetek velük.
10/10 anonim válasza:
Semmi köze a mérethez. Nekem 70A, mégis gyakran megbámulják...
És nem, nem élvezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!